Om oss

OM OSS

COPYRIGHT © ALL RIGHTS RESERVED

 

 Nelly,  certifierad hundfysioterpeut och utbildad Diplomerad hunddagis/pensionatföreståndare. 

Jag är en medelålders skånska som flyttade till Småland 2016. Här fick jag möjligheten att förverkliga min dröm om att starta företaget och jobba med hundar. Jag har haft hund i nästan hela mitt liv, gick min första kurs på brukshundsklubben tillsammans med min schäfertik Amber när jag var 9 år och det har blivit många kurser sedan dess.

Min schäfertik Cindy som jag har nu, gav mig idén att utbilda mig till Hundfysioterpeut på ReDog Västerås pga.  hennes höftledsdysplasi. Förutom att rehabträna, så håller vi på med spår, specialsök, bruksbevakning (patrullhund) och nu senast rallylydnad. Vi har också gått ett par kurser i beteende/hundspråk. Jag gillar gemenskapen och att engagera mig i träningen med hund.

Mitt mål med företaget är att få hjälpa hundar att må bra, och att både hund och matte/husse ska trivas hos oss.

 

Jenny,  äldsta dotter i familjen, är utbildad och diplomerad hunddagis/pensionatföreståndare.

Jenny arbetar ihop med mig här på företaget och vi hjälps åt med det mesta från att promenera hundar till städning och arbetet med rehab och friskvård. Jenny är född med ett brinnande djurintresse och har haft häst under större delen av sitt liv och är uppväxt med hundar och livet på landet.  Hon arbetar också några dagar i veckan som djurskötare på Fredrikslundslantbruk och tar hand om korna där, även det ett stort intresse. 

 

Hanna, yngsta dotter och cowgirl i Kanada.  Hanna är utbildad djurskötare med specialkompetens inom djurparksdjur, men korna vann hennes hjärta liksom landet Kanada och nu lever hon ranchlivet där.  När Hanna är hemma och hälsar på oss, deltar hon gärna i sysslorna med hundarna.