Om oss

För bokning ring oss på

Telefon 0731-57 93 50

Välkomna!    

OM OSS

 

 

Familjen Olofsson

Nelly,  certifierad hundfysioterpeut och hunddagis/pensionatföreståndare. Jag är en medelålders skånska som flyttade till Värnanäs 2016. Här fick jag möjligheten att förverkliga min dröm om att jobba med hundar. Jag har haft hund i nästan hela mitt liv, gick min första kurs på brukshundsklubben tillsammans med min schäfertik Amber när jag var 9 år och det har blivit många kurser sedan dess.

Min schäfertik Cindy som jag har nu, gav mig idén att utbilda mig till Hundfysioterpeut på ReDog Västerås pga.  hennes höftledsdysplasi. Förutom att rehabträna, så håller vi på med spår, specialsök, bruksbevakning (patrullhund) och nu senast rallylydnad. Vi har också gått ett par kurser i beteende/hundspråk. Jag gillar gemenskapen och att engagera mig i träningen med hund och brukar därför hjälpa till som funktionär när tillfälle ges.

Mitt mål med företaget är att få hjälpa hundar att må bra, och att både hund och matte/husse ska trivas i vårt mysiga hundhus.

 

Jenny,  äldsta dotter i familjen, är diplomerad hunddagisföreståndare. Jag jobbar halvtid med hunddagis/pensionatet och den andra halvtiden arbetar jag som djurskötare på mjölkgård. Vi har alltid haft schäfer i familjen och under åren har jag varit med på många kurser, ställt ut vår hund samt varit funktionär på tävlingar och prov på brukshundsklubben. Jag har även haft hästar större delen av mitt liv och älskar att komma ut och uppleva naturen med djuren vid min sida. Min plan framöver är att hjälpa till att utveckla företaget.

 

Hanna, yngsta dotter och cowgirl i Kanada.  Hanna är utbildad djurskötare med specialkompetens inom djurparksdjur, men korna vann hennes hjärta liksom landet Kanada och nu lever hon ranchlivet där.  När Hanna är hemma och hälsar på oss, deltar hon gärna i sysslorna med hundarna.

 

Mikael, lantmästare och inspektor på Wärnanäs.

Mikael är den händigaste i familjen, fixar och donar med det mesta, när tid finns myser han gärna med någon hund.

 

COPYRIGHT © ALL RIGHTS RESERVED